Co. van de Nanjings iNVOEE Technologie, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Nanjing iNVOEE Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Materiaal: Wij hebben 100 reeksen productie en het testen apparaten, met inbegrip van 2 productielijnen, meer dan 10 eenheden van de kaliberbepaling. Het technologievermogen leidt niveau dat aan het productievereiste kan voldoen.

  Materiaal: Gekochte componenten strikt in de convertorvereisten van overeenstemmingswithfrequency en nationale normen. Ontwikkel een reeks „procedures van de fabrieksinspectie“. Het materiaal kan slechts voor productie worden gebruikt na het overgaan van tests en inspecties. De materialen zouden op een vochtbestendige en antistatische manier moeten worden opgeslagen om de normale prestaties van de materialen te verzekeren.

  Ambacht: De productie van al frequentieconvertor is met de stroom van het productieproces in overeenstemming, hebben wij procesdocumenten, ontwikkeld om de kwaliteit van de producten te verzekeren.

  Test: Het heeft volledig het testen materiaal, formuleert gedetailleerde testmethodes voor verschillende types van omschakelaars. Maak de test volgens deze testmethodes om de productkwaliteit te verzekeren.

  Milieu: Het interne productie en opslaggebied is 2000 vierkante meters. De de productietemperatuur en vochtigheid zijn overeenstemming met de vereisten van de frequentieconvertor. om het productiegebied en de werkomgeving te handhaven, heeft het met het professionele onderhoud uitgerust en de supervisie die verzekert het apparaat kan al dag werken om aan het productievereiste te voldoen. Het heeft het speciale schoonmakende personeel om de werkomgeving van productiegebied te handhaven.

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
Nanjing iNVOEE Technology Co., Ltd

Tel.: 86-25-52106919

Fax: 86-25-52109362

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)